93 684 02 27
93 684 02 27
Serveis | Podologia
Podologia

Podologia

Des del nostre servei de podologia, diagnostiquem i tractem qualsevol afecció relacionada amb la pell, nervis, tendons, lligaments i ossos del peu. Des de revisions mèdiques rutinàries a lesions atlètiques, o aquelles relacionades amb el treball o amb la petjada. Ens centrem en totes les dolencies del peu i el tormell oferint tots els serveis que necessites per a mantenir els peus sans.

Podem elaborar un diagnòstic integral i un pla de tractament per a cada pacient d’una manera personal, amable i compassiu. Amb aquesta finalitat, estem compromessos a alleujar les teves dolencies del peu amb eficàcia, eficiència i comoditat. El nostre objectiu és oferir sempre la millor podologia.

Tractaments destacats de podologia:
Ungla encarnada

Ungla encarnada

Les ungles encarnades són una afecció molt habitual que pot esdevenir molt dolorosa. Les causes més comunes són les sabates inadequades i les ungles del peu que no s'arreglen degudament. En general, el dit gros del peu és el que més pateix l'ungla encarnada, encara que es pot donar a tots els dits. És convenient acudir al podòleg davant dels primers símptomes de dolor, ja que si deixem que vagi a més, es pot acabar complicant amb una infecció de pitjors conseqüències.


Claus plantars

Claus plantars

Els claus plantars són lesions molt comunes que apareixen a la planta del peu i que presenten un aspecte molt similar els helomes plantars o les tripes, per la qual cosa moltes vegades són difícils de diagnosticar.