93 684 02 27
93 684 02 27

Equip

El nostre equip de professionals. Grans experts al teu servei.

Coneix els nostres professionals

Javier Tapia

Metge familiar

Especialista en Medicina Familiar i Comunitària ha desenvolupat la seva activitat professional com a metge d'Atenció Primària des de juliol de 2002 en diferents localitats del Baix Llobregat Litoral amb especial obstinació en el tractament de la Síndrome Metabòlica. Emergenciòleg en Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en Unitat de Suport Vital Avançat VIR 7501 de Regió Metropolitana Sud Barcelona situat a l'Hospital Baix Llobregat Moisès Broggi / St. Vicens dels Horts.

Mireia Chacón

Odontòloga

Odontòloga General amb desenvolupament d'activitat des de 1998 en àmbit d'Atenció Primària (ABS Collblanc de l'Hospitalet de Llobregat (juny 2003 fins a gener 2007), CAP Corbera (des de gener de 2007 fins a l'actualitat) i en àmbit privat en diverses consultes de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. Odontopediatra al CAP St. Feliu de Llobregat (des de gener de 2013 fins a l'actualitat).

Dominique Vizmanos

Pediatra

Vaig estudiar la carrera al Clínic, i la residència de Pediatria a l'Hospital Vall d'Hebron. Després de fer emergències pediàtriques al SEM, oncologia i hematologia pediàtriques, vaig tenir la meva primera filla que em va fer replantejar-me la meva feina. Amb el segon vaig deixar l'hospital, i vaig decidir fer pediatria d'atenció primària, i vaig passar uns quants anys al CAP de Corbera de Llobregat. Però m'agrada moure'm, i després d'una tercera filla, i de molts anys al mateix lloc, he començat una nova aventura professional, i vull oferir la meva experiència al Centre Mèdic Dental Tapia Chacón.

Núria Giraldez

Podòloga

Sóc la Núria, des dels 19 anys estic treballant al sector sanitari. A l'Institut Català d'Ontològica, a diferents ambulatoris, a la unitat de curta estada (UCEU) de Bellvitge... la meva meta era ser infermera però el destí és capritxós i vaig acabar sent podòloga. Des que vaig acabar la carrera formo part d'un equip meravellós a Mèdic Dental Tapia Chacón.

Meritxell Perelló

Recepcionista i atenció al pacient

Sóc mare de dos fills. Apassionada de la vida, sempre amb actitud positiva ja que sense ella no s'arriba enlloc. Una de les meves màximes és que qui no sembra no recull. Vaig estudiar interiorisme, les meves inquietuts m'ha portat a donar classes d'ofimàtica, a treballar en una immobiliària, a fer de monitora i finalment a recepcionista del Centre Mèdic Dental Tapia Chacón on estic molt contenta de poder atendre als nostres pacients.

Marta Torrents

Auxiliar i higienista dental

Marta, Marteta o Torrents a la vostra disposició. Mare d'una filla des de fa més de dues dècades, em considero una persona extrovertida i molt empàtica. Des de petita, amant dels escenaris i, en l'actualitat, apassionada per continuar oferint bones experiències. No sent artista però si una bona higienista. Fa uns quants dies enrera, vaig estudiar Auxiliar Dental i Higienista Dental. Portant a l'esquena quasi quaranta anys d'experiència en el sector, estic ben orgullosa d'haver pogut formar part de diversos equips i avui dia estar en el millor d'ells, el Centre Mèdic Dental Tàpia Chacón.

Natàlia Padilla

Dietista nutricionista

Amant de la natura i dels animals, amb el cor dividit entre la platja i la muntanya. M’encanta fer esport i passar temps amb la meva família. Sóc Dietista Nutricionista, amb un postgrau en Nutrició Clínica i un curs de nutrició femenina. M’encanta formar-me constantment i no deixar d’aprendre. Gaudeixo molt gravant receptes per poder compartir-les amb els meus pacients. El que més m'agrada de la meva professió és ajudar a les persones a través de la nutrició, contribuint a millorar la seva salut.

Helena Pérez

Psicòloga sanitaria

Una de las cosas que más me gusta en esta vida es viajar, conocer el mundo y su gente. Empática, asertiva y paciente, acostumbro a pensar que todo tiene sus ritmos y a reir, de mí misma y de la vida, que a veces no nos lo pone fácil. Me estreno como madre de una pequeña que me ha robado el corazón y me apasiona mi trabajo, en mayúsculas, soy psicóloga sanitaria de vocación desde hace ya unos añitos.

Ana Pagador Rodríguez

Especialista en depilació làser