93 684 02 27
93 684 02 27
Serveis | Odontologia
Odontologia

Odontologia

A Mèdic Dental Tapia Chacón diagnostiquem, tractem i prevenim les malalties de l’aparell estomatognàtic, que inclou les dents, el periodont o geniva, l’articulació temporomandibular i el sistema neuromuscular.

Descobreix els nostres tractaments odontològics:
Odontologia general

Odontologia general

A Mèdic Dental Tapia Chacón diagnostiquem, tractem i prevenim les malalties de l’aparell estomatognàtic, que inclou les dents, el periodont o geniva, l’articulació temporomandibular i el sistema neuromuscular.


Medicina oral

Medicina oral

És l’especialitat que diagnostica, tracta i controla les lesions que poden aparèixer en la teva boca. La cavitat bucal és l’entrada a l’organisme, en moltes ocasions, de malalties sistèmiques que es manifesten primerament a la boca.


Implantologia

Implantologia

És la disciplina que va de la mà amb la cirurgia, la rehabilitació i l’estètica dental. Un implant dental és tan senzill com un petit cargol de titani biocompatible que s’uneix a l’os osteointengrant-se, formant el que seria la nova arrel de la dent. És l’alternativa més eficaç per reemplaçar les teves peces perdudes, sent una solució fiable i duradora. Podent rehabilitar-se una dent, més d’una dent o fins a un maxil·lar sencer. És una tècnica molt predictible i senzilla de realitzar. És un tractament viable per a la gran majoria de la població. En Mèdic Dental Tapia Chacón treballem amb implants "Straumann", el fabricant d’implants dentals número 1 al món, amb presència en més de 70 països.


Odontopediatria

Odontopediatria

És la disciplina dedicada a la cura dels més petits de la casa, ensenyant-los a utilitzar les tècniques d’higiene correctament, identifiquem qualsevol anomalia en el creixement de les dents i els ossos per a poder fer un tractament primerenc i així aconseguir un millor resultat. La principal diferència entre l’odontologia habitual i l'odontopediatria en el tractament de càries és la presència de dents temporals o de llet en els nens, la qual cosa fa que el tractament canviï, de manera que les lesions ocorregudes en la dentició temporal es tractaran d’una manera menys conservadora, per a evitar que, en el pitjor dels casos, es pogués donar un tractament insuficient a una dent temporal que després repercutiria en el seu successor.


Emblanquiment

Emblanquiment

És la tècnica odontològica que consisteix a aclarir la tonalitat de les teves dents, mitjançant la utilització de tècniques i productes que no danyen ni perjudiquen la salut de les dents ni de les genives. Una manera efectiva i indolora d’aconseguir que les teves dents llueixin amb un color més clar i natural, sense necessitat de danyar la superfície de la dent. T’assessorem quin és el millor procediment per a tu: per a realitzar-lo a casa o en la nostra consulta. Millorem el teu somriure perfeccionant-lo i retornant-li l’harmonia i l’atractiu utilitzant tractaments mínimament invasius. Entre els serveis estètics que realitzem els més destacats són l'emblanquiment dental, corones de porcellana o zirconi sense metall i les carilles de porcellana o compòsit.


Pròtesi dental i ATM

Pròtesi dental i ATM

És la disciplina que guia la majoria de tractaments per a la reposició de peces dentals. Aquesta especialitat fusiona l’estètica amb la funció dental per a restablir la bona salut oral. Existeixen moltes tècniques per a retornar les dents perdudes ja sigui d’una manera fixa a través d’implants dentals o ponts fixos, o de manera removibles amb esquelètics o pròtesis acríliques. És la rehabilitació de la boca, utilitzant mètodes de diagnosis d’avantguarda aplicats individualment a cada pacient, podent arribar a simular el final del tractament abans de començar a realitzar-lo i així retornar-te la confiança i la comoditat en el moment de la masticació i en la teva vida social. Els trastorns dels músculs i l’articulació són problemes que afecten a les articulacions i músculs de la masticació que connecten la mandíbula al crani. Molts símptomes relacionats amb l'ATM (articulació temporo-mandibular) són causats per efectes de l’estrès físic sobre les estructures al voltant de l’articulació.


Cirurgia oral

Cirurgia oral

És la disciplina encarregada de la prevenció, estudi, diagnòstic, tractament i rehabilitació de la patologia de la boca, cara i territori crani facial. És una especialitat que va unida amb la implantología, la periodòncia i la medicina bucal.


Ortodòncia

Ortodòncia

És la disciplina que estudia, planifica i corregeix la posició de les teves dents, ja sigui un nen, un adolescent o un adult. En l’actualitat, existeixen múltiples tècniques d’ortodòncia: des d’ortodòncia invisible, ortodòncia estètica i ortodòncia convencional (metàl·lics); per a aconseguir una major estètica dental, millorar la funció i així ajudar-te a somriure sense complexos. En Mèdic Dental Tapia Chacón t’explicarem de manera completa i personal en què consisteix el teu tractament per a aconseguir així un somriure ideal estètica i funcionalment.