93 684 02 27
93 684 02 27
Serveis | Dietètica
Dietètica

Dietètica

El servei de dietètica està enfocat a persones que requereixen una ajuda en la planificació i en els coneixements sobre l’alimentació.
Consta d’una primera visita on es fa una anamnesi completa i una presa de mesures (pes i perímetres bàsics: cintura, maluc i cama).

Es desenvolupa en un mínim de dues visites de seguiment amb periodicitat quinzenal, s’hi fa una revisió de mesures i de la planificació.

El compromís és de: 1 primera visita + visita d’entrega de pauta + 2 visites de seguiment cada 15 dies.

Enfocat a persones que volen: millorar els hàbits alimenticis, tenir una pauta alimentària organitzada, tenir una pauta per celiaquia i/o intoleràncies alimentàries o equilibrada o baixar/pujar de pes.

Descobreix les nostres especialitats en dietètica:
Medicina familiar i comunitària

Medicina familiar i comunitària

Tractament personalitzat de la hipertensió arterial, diabetis "Mellitus" tipus 2, alteració del metabolisme del colesterol, sobrepès, deshabituació tabàquica, estats d’ànim, …


Medicina esportiva

Medicina esportiva

Assessorament en nutrició esportiva amb atenció al pacient, mitjançant un estudi personalitzat fisiomorfològic i la combinació de dieta ajustada a necessitats i complementació específica amb el suport de marques: "Physioperf", "Nutrisport" i "Powergym". Mèdic Dental Tapia Chacón col·labora amb el Programa d’Excel·lència Educativa i Esportiva de l’Ajuntament de Cervelló per el consell dietètic i nutrició esportiva de l’esquiadora alpina Anna Borràs Solsona.


Dieta proteïnada

Dieta proteïnada

Tractament de l’obesitat i el sobrepès amb la dieta proteica, usant el mètode "Lignaform" (Therascience).